Οδηγίες χρήσης για μεσιτικά γραφεία ή ιδιοκτήτες ακινήτων

Είσοδος/εγγραφή στο σύστημα

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύστημα, είναι απαραίτητο να αιτηθείτε την δημιουργία λογαριασμού. Από την αρχική σελίδα, επιλέξτε “Αίτηση εγγραφής ιδιοκτήτη κατοικίας - επιχείρησης μεσιτικού γραφείου”.

Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία που θα επιτρέψουν στον αρμόδιο διαχειριστή να επιβεβαιώσει τα στοιχεία σας και στην συνέχεια να δημιουργήσει τον λογαριασμό σας.

Μόλις ο λογαριασμός σας ενεργοποιηθεί, θα λάβετε ενημερωτικό email με τους κωδικούς πρόσβασης όπως και συνδέσμους για την είσοδό σας στο σύστημα.

Δημιουργία προφίλ

Όλες οι αγγελίες που δημοσιεύετε έχουν έναν σύνδεσμο που οδηγεί προς το προφίλ σας. Εκεί μπορείτε να καταχωρήσετε τα βασικά στοιχεία της εταιρίας σας, όπως λογότυπο, διεύθυνση και στοιχεία επικοινωνίας.

Συνιστούμε το να συμπληρώσετε πλήρως το προφίλ σας για να αυξήσετε την εμπιστοσύνη των ενδιαφερόμενων φοιτητών/ αποφοίτων προς τις αγγελίες σας.

Δημοσίευση αγγελιών

Για να δημιουργήσετε μια νέα αγγελία κατοικίας, πλοηγηθείτε στην αρχική σας σελίδα και επιλέξτε “Καταχώρηση κατοικίας”.

Στην φόρμα που ακολουθεί, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε κατ’ελάχιστο τα πεδία που είναι σημειωμένα με αστερίσκο (*). Συνιστούμε να συμπληρώσετε όλα τα διαθέσιμα πεδία ώστε να διευκολύνετε τους ενδιαφερόμενους φοιτητές/απόφοιτους να εντοπίσουν το ακίνητό σας σύμφωνα με τα κριτήρια που αυτοί ορίζουν.

Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην φόρμα καταχώρησης αγγελίας για να συμπληρώσετε τα πεδία με τον βέλτιστο τρόπο.

Σημειώνουμε πως κάθε νέα αγγελία αποστέλλεται στον αρμόδιο διαχειριστή για έλεγχο πριν την τελική της δημοσίευση. Εάν ο διαχειριστής κρίνει πως συντρέχουν κατάλληλοι λόγοι, μπορεί να απορρίψει την δημοσίευση μιας αγγελίας.

Επισκόπηση δημοσιευμένων αγγελιών

Το Προφίλ σας περιλαμβάνει μια πλήρη λίστα όλων των αγγελιών που έχετε δημοσιεύσει και που έχουν λάβει έγκριση από τον αρμόδιο διαχειριστή.